За нас

За нас

AGstore е онлайн магазин за търговия с машини и материали за работа с полиуретан, полиуреа, бои, силикони и смоли. Тук ще откриете всичко за работата с полимери – от специализираните машини до личните предпазни средства, свързани с индустрията.

 

На страниците присъстват всички бояджийски машини и машини за пръскане на полиуретан на световно известната марка GRACO, предлагаме и пълната им гама машини за полагане и премахване на хоризонтална пътна маркировка, както и оторизиран гаранционен и следгаранционен сервиз на всички GRACO продукти.

 

В магазина ще откриете още и резервни части, ъпгрейди, ремонтни комплекти и допълнителна окомплектовка за всички машини, които предлагаме.

 

В раздел Пневматика сме добавили най-често използваните пневмоцилиндри за автоматизация (мини цилиндри и ISO цилиндри; двойно и еднодействащи), разпределители (електрически и ръчни; 3/2, 5/2, 2/2 и много други схеми), пневмоподготвящи групи, омаслители,  магнетвентили, релета и датчици за налягане, бързи връзки, тройници, шлаухи, спирателни кранове и много други компоненти и арматура, необходими за изграждането на цялата пневматична инсталация на едно предприятие или агрегат – от компресора, през филтрите, изсушителя, ресийвъра до редуцирвентилите и управляващите разпределители.

 

Разполагаме от богата гама с помпи, маркучи, агитатори (бъркалки) и пистолети за хранително вкусовата индустрия, санитарията, органични и неорганични бои и разтворители, полиуретани, полиуреа и други химикали – високо и ниско налягане, променлив и фиксиран дебит; за дозиране и смесване.

 

Помислили сме и за домашния майстор, моделиста и артиста, като създадохме малки комплекти полиуретан, смола и силикон за работа в домашни условия, ателието или домашната работилница, без нужда от специално оборудване.

 

Може да се доверите на професионализма и дългогодишния опит на специалистите от екипа на AGstore при нужда от помощ в избора на подходящо оборудване или материал за Вашия проект. Достатъчно е да изпратите кратко описание на задачата Ви и наш служител ще се свърже с Вас и ще Ви съдейства при всеки етап при избора на съвместими компоненти, максимално подходящи за постигане на целите и съобразени с бюджета Ви.