АПАРАТУРА

АПАРАТУРА

В категорията с електроапаратура ще намерите всичко нужно за управлението на вашите електрически табла. В тази категория предлагаме най-качествените автоматични предпазители, контактори, отводнители и други уреди, с които да предпазвате електроинсталацията си.

 

Разнообразие от висока класа автоматични предпазители

Предлагаме миниатюрни и високомощни автоматични предпазители. Това са електрически прекъсвачи, чиято основна функция е да предпазват вашата електрическа верига от от пренатоварване, както и да предпазват от къси съединения. На разговорен език те са познати и като бушони.

 

Електрическият предпазител се задейства, когато във вашата верига има неизправност. Когато се усети проблем в токовата ви инсталация, прекъсвачите автоматично се отварят за да прекъснат веригата и да предпазят от къси съединения и по-големи проблеми.

 

Какво са контакторите?

Те са устройства, които служат за да включват, изключват и пропускат ток по електрическите вериги и устройства при нормална работа, както и при токови натоварвания. Най-често срещаните контактори са електромагнитните.

 

Когато избирате контактор е полезно да знаете и кои са основните характеристики и параметри на уреда:

номинален ток, който може да бъде измерен в ампери (A);
номинално напрежение на бобината на уреда при 50/60 Hz (V AC);
каква е електрическата и механичната му износоустойчивост;
какво е захранващото напрежение и консумираната мощност от намотката на задвижващия електромагнит;
каква е честотата му и продължителността на включване.
 

В нашия магазин ще намерите богато разнообразие от ефикасни и качествени контактори, автоматични предпазители и други уреди и аксесоари за управлението на вашата електроапаратура.