Първият индустриален онлайн магазин в България

Пневматика - машини и елементи

Nov/ 1/2021

Пневматика - машини и елементи

Пневматичните системи се използват все повече в индустриалния сектор. Те улесняват автоматизацията и играят ключова роля в механичните процеси. Използвайки силата на пневматиката, вие ще оптимизирате работата на вашите машини.

Къде е мястото на пневматиката в съвременната индустрия?

Да започнем с кратко обяснение какво е пневматиката – пневматични системи използват компресиран въздух за да предават и управляват енергия. Те имат подобен начин на работа като хидравликата, но използват компресиран въздух вместо вода.

Системите с компресиран въздух се използват в днешната индустрия, благодарение на по-ниската си цена за поддръжка от електрическите системи. Техният начин на работа е и много по-семпъл, което ги прави много по-ефективни в автоматизацията и задвижването на машини.

Какви елементи са разработени за управление и контрол?

Има разнообразие от уреди и елементи, които се използват за управлението на пневматиката за вашата автоматизация:

  • Разнообразни продукти за въздухоподготовка на вашите системи – хладилни изсушители, омаслители, компресори и други;
  • Спирателни кранове, разпределители, дросели и други елементи за управлението на вашите пневмосистеми;
  • Елементи за задвижването на вашите пневмосистеми – фитинги, цилиндри и бързи връзки;
  • Уреди за наблюдение на ефективността на работата като манометри и индуктивни датчици.

Кои са водещите производители?

В каталога на AGstore вие ще намерите уреди за пневматиката на вашия бизнес от някои от най-големите производители, отдадени на това да създават най-качествените продукти. Сред тях са Camozzy, Ceccato, BOGE, OMEGA AIR и други. Това са марки, отдадени на това да предлагат най-добрата техника за индустриалния сектор.

Защо потребителят да купи от AGstore?

AGstore е най-добрият магазин за индустриални машини в България – ние предлагаме най-качествените машини и уреди за работа в промишления и строителния сектор. Разполагаме и с оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз, в който предлагаме обслужване и ремонт на всички продукти, закупени от нашия магазин. Нашият екип е отдаден на това да гарантира най-високо качество за всички продукти и услуги!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Технологии

Технологии и иновации ➤ Блог AGstore

Пневматика - машини и елементи

Пневматика - машини и елементи от AGstore

Пневматичните системи се използват все повече в индустриалния сектор. Те улесняват автоматизацията и играят ключова роля в механичните процеси. Използвайки Пневматичните системи се използват все повече в индустриалния сектор. Те улесняват автоматизацията и играят ключова роля в механичните процеси. Използвайки 2021-11-01T18:28:04+02:00 Пневматика - машини и елементи

<p>Пневматичните системи се използват все повече в индустриалния сектор. Те улесняват автоматизацията и играят ключова роля в механичните процеси. Използвайки силата на пневматиката, вие ще оптимизирате работата на вашите машини.</p> <h2>Къде е мястото на пневматиката в съвременната индустрия?</h2> <p>Да започнем с кратко обяснение какво е пневматиката &ndash; пневматични системи използват компресиран въздух за да предават и управляват енергия. Те имат подобен начин на работа като хидравликата, но използват компресиран въздух вместо вода.</p> <p>Системите с компресиран въздух се използват в днешната индустрия, благодарение на по-ниската си цена за поддръжка от електрическите системи. Техният начин на работа е и много по-семпъл, което ги прави много по-ефективни в автоматизацията и задвижването на машини.</p> <h2>Какви елементи са разработени за управление и контрол?</h2> <p>Има разнообразие от уреди и елементи, които се използват за управлението на пневматиката за вашата автоматизация:</p> <ul> <li>Разнообразни продукти за въздухоподготовка на вашите системи &ndash; хладилни изсушители, омаслители, компресори и други;</li> <li>Спирателни кранове, разпределители, дросели и други елементи за управлението на вашите пневмосистеми;</li> <li>Елементи за задвижването на вашите пневмосистеми &ndash; фитинги, цилиндри и бързи връзки;</li> <li>Уреди за наблюдение на ефективността на работата като манометри и индуктивни датчици.</li> </ul> <h2>Кои са водещите производители?</h2> <p>В каталога на AGstore вие ще намерите уреди за пневматиката на вашия бизнес от някои от най-големите производители, отдадени на това да създават най-качествените продукти. Сред тях са Camozzy, Ceccato, BOGE, OMEGA AIR и други. Това са марки, отдадени на това да предлагат най-добрата техника за индустриалния сектор.</p> <h2>Защо потребителят да купи от AGstore?</h2> <p>AGstore е най-добрият магазин за индустриални машини в България &ndash; ние предлагаме най-качествените машини и уреди за работа в промишления и строителния сектор. Разполагаме и с оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз, в който предлагаме обслужване и ремонт на всички продукти, закупени от нашия магазин. Нашият екип е отдаден на това да гарантира най-високо качество за всички продукти и услуги!</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки