АВТОМАТИЗАЦИЯ

АВТОМАТИЗАЦИЯ

В тази категория ще намерите всички нужни уреди за безопасната автоматизация на вашите индустриални или промишлени машини. Автоматизацията е важна част от работата в тези сектори, тъй като машините трябва да работят надеждно без допълнителна намеса.
 
Ще намерите пускатели за двигател, които можете да използвате за директен и дистанционен старт на двигателите на вашите машини. Предлагаме и софтстартери – устройства, които се използват за да гарантират плавно пускане и спиране на асинхронни двигатели. Ще намерите и професионални уреди за защита на вашите двигатели и машини.
 
От нас можете да закупите термични релета, които служат за защита на двигателя от продължително пренатоварване. То може да се използва да бъде задвижено ръчно или автоматично рестартиране при евентуално пренатоварване на двигателя. Освен релета, предлагаме и моторни защити, които предпазват вашите двигатели от къси съединения, тъй като те разединяват всички захранващи линии при наличие на авария.
 
Предлагаме професионална измервателна апаратура за вашите промишлени машини, следящи релета за мониторинг на електрическите и механични показатели, инвертори на ток, трансформатори и други уреди за автоматизация.
 
Ако имате нужда и от допълнителна консултация за вашите нужди за автоматизация, екипът специалисти на AG ще отговори на всяко ваше запитване!