Заедно в борбата с COVID-19

Заедно в борбата с COVID-19
13 май 2020

Бързото разпространение на Корона вирус Covid 19 налага необходимостта от по-висока продуктивност при третиране на повърхности за дезинфекция. Сега съществуващите съоръжения за дезинфекция са недостатъчно продуктивни и/или безопасни за използване с химикали, необходими за убиване на вируса.

Новите пръскащи машини на Грако SaniSpray HP са eдинствените  машини, специално разработени за работа с дезинфектанти - безопасни и ефективни инструменти в помощ на работниците на предна линия, борещи се с настоящата пандемия.

  • Бързо и ефективно покриват повърхности, давайки на химикалите необходимото време да дезинфектират,  санитизират и дезодорират.
  • Това е най-бързият метод на полагане на дезинфектанти, увеличаващ вашата ефективност и намаляващ умората на оператора.
  • Тези уникални машини са направени от най-висок клас материали, съвместими за работа с агресивни химикали, съдържащи се в дезинфектантите и дезодорантите.

За дейности както от  голям  така и от малък мащаб ще намерите машина специфична за вашите нужди. Всяка машина идва със сменящи се дюзи и възможност за регулиране на налягането за осигуряване на желаното покритие.

Всички SaniSpray HP идват готови за пръскане с цялото необходимо оборудване.

 

Продуктова линия и спесификации

Информация за машините

Сектори на приложение:

Стадиони и спортни съоръжения, болници, транспорт, хранителна индустрия, здравни, учебни и детски заведения, домакинства... навсякъде ...

Таргет дезинфектанти за борба с Covid 19:

  • Одобрени активни съставки на алкохолна основа – Етанол или Изопропанол (с изключение на SaniSpray HP10 и SaniSpray HP20)

Одобрени активни съставки на водна основа – алдехиди, феноли, четворни амониеви съединения, натриев хипохлорид  (белина),  пероксиоцетна киселина, хипохлориста киселина

29 юни 2020
LineLazer V ES 2000 - електрическата машина за пътна маркировка.

LineLazer V ES 2000 е напълно електрическа машина за полагане на пътна маркировка. Мощността и осигурява високата производителност, необходима за справяне с големите по обем приложения.

прочети още
23 август 2019
Бояджийски машини на Graco FinishPro HVLP

Проектирани за превъзходно разпръскване на широка гама от материали, FinishPro HVLP са едни от най-компактните и най-надеждните HVLP бояджийски машини на пазара, предназначени за нанасяне на фини крайни покрития.

прочети още
8 май 2020
Полиуреа - характеристики и приложение

В строителството и промишлеността се ползва за изграждане на защитно покритие - хидроизолация, антикорозия, износоустойчивост и химическа устойчивост на обекти от бетон, метал, дърво или други.

прочети още
16 април 2020
Домът комфортен и здравословен с изолация от полиуретан

Полиуретаните, нанасяни на място чрез пръскане или инжектиране (изливане), са термо-акустични изолационни системи. Нанасят се машинно и се адаптира към повечето нужди на потребителя и конструктивните елементи.

прочети още
24 юни 2019
Промоционална цена за Реактор Е-10, 240V, комплект готов за работа.

Машина за пръскане на полиуретан. Комплекта включва: 11м. маркучи с рециркулация, нагреватели за двата материала до 69 градуса Целзий и пистолет по избор - Fusion AP, MP, CS или Probler 2.

прочети още