БОЯДЖИЙСКИ МАШИНИ

БОЯДЖИЙСКИ МАШИНИ

Професионални бояджийски машини на страхотни цени. В каталога на AGstore ще намерите бояджийски машини от производители като Graco и FM. Предлагаме богато разнообразие от бензинови и електрически машини за боядисване, безвъздушни и такива с въздушна асистенция, подходящи за полагане на разнообразие от видове боя.

 

Тези уреди са изключително удобни, тъй като правят процеса по нанасяне на боя върху каквато и да е повърхност много по-ефективен и експедитивен.

 

Защо да изберете безвъздушна бояджийска машина?

За разлика от тези с въздушна асистенция, безвъздушните машини за боядисване използват помпа, която задвижва боята и я изстрелва. По този начин струята от боя е много по-концентрирана и не се създава “мъгла”. Боята се придвижва чрез маркуч, който е прикрепен към специален бояджийски пистолет. Самият пистолет блокира боята от това да бъде изстреляна и когато неговият спусък бива натиснат, то той я изстрелва. В зависимост от размера на дюзата се определя и наситеността на капките.

Тези пистолети са предпочитания избор при боядисването на къщи, в сферата на конструкцията, боядисване на складови или индустриална съоражения, дървени и метални материали и др.

 

Ако имате нужда от допълнителна консултация при избора си на бояджийска техника, можете да се свържете със специализирания екип на AGstore, за да получите помощ и да направите правилния избор!