ДВУКОМПОНЕНТНИ МАШИНИ ЗА ПОЛИУРЕТАН

ДВУКОМПОНЕНТНИ МАШИНИ ЗА ПОЛИУРЕТАН

Висококачествени машини за пръскане на полиуретан на производителя Graco. В нашия каталог ще намерите модели на машините Reactor на Graco, които са идеален избор за пръскане на полиуретан за малки и средни проекти.

 

Машините биват използвани основно за строителни и ремонтни дейности, като полиуретановата пяна бива използвана за полагането на топлоизолация, благодарение на отличните си характеристики, както и за полагане на подове или създаване на изолация на таван.  Машините за полиуретан се използват и за полагането на хидроизолация.

 

Какво прави машините толкова ефективни?
Полиуретанът е изключително издръжлив, благодарение на характеристиките си на материал, който: се втвърдява бързо; има висока устойчивост на износване, UV лъчи и бактерии; има висока температурна устойчивост от -30 градуса до над 100; има неограничена дебелина на слоя при полагане.

 

Машините на Graco са изключително качествени, благодарение на факта, че се предлагат модели с два резервоара за смесване на полиол и изоцианат, с две бутални помпи, имат вградени нагреватели, както и множество други преимущества. В нашия магазин ще намерите както стационарни така и мобилни модели на Reactor и такива с електрическо, хидравлично или пневматично задвижване.

Освен големите индустриални машини, в тази категория предлагаме и пистолети за полиуретан на отлични цени.

 

Ако имате нужда от допълнителна консултация за избора си на полиуретанова машина, можете да се свържете с екипа от специалисти на магазин AGstore за да ви помогне и отговори на всички ваши въпроси.