ЕЛЕКТРО

ЕЛЕКТРО

Електро

В тази категория ще намерите всичко нужно за да управлявате и инсталирате качествена електроапаратура за вашите професионални дейности – било то в специализирана атмосфера или за домашна употреба.

В тази категория можете да закупите автоматични прекъсвачи и автоматични предпазители, с които да гарантирате защита за вашата електроинсталация и захранваща линия. Основната функция на тези машини е да прекъснат вашето електроснабдяване, когато се появи проблем. За разлика от обикновения прекъсвач, който се използва еднократно, автоматичният се възстановява автоматично или ръчно. От тази категория можете да закупите и професионални електрически табла, 

Предлагаме и богато разнообразие от кабели за захранване, разклонители и маркировка за кабели. В тази категория ще намерите и индустриални щепсели, сред тях и трифазни контактори, които се използват за индустриални цели, тъй като те могат да прокарат много по-голям волтаж. Освен това предимство, индустриалните щепсели имат и антишоков дизайн, който да предпазва от токов удар.

В каталога ни ще намерите и разнообразие от инструменти и части за мълниезащита – гръмоотводи, мълниеприемни пръти и комплекти за мълниезащита, които да ви предпазват от гръмотевици по време на работа.

Освен изброените продукти, в магазин AG ще намерите и разнообразие от други аксесоари и консумативи за вашата електроапаратура. Ако имате нужда от помощ за избора си на професионални машини, можете да се доверите на дългогодишния опит на нашите специалисти и да се свържете с нас!