FinishPro II 395 PC Pro

12 600,00 лв.
 • Производител: GRACO
 • Кат. номер: 201055
- +
добави в количката
Моля, изберете:

FinishPro II 395 PC Pro е висококачествена професионална машина за нанасяне на крайни покрития при довършителните строителни работи. Високопроизводителна за големи и малки по обем работи в търговски обекти или промишлени помещения. Бояджийската машина FinishPro HVLP използват технологията TurboForce, която предоставя на бояджията 30% по-висока производителност сравнено с всички подобни на пазара. Дебит 2 л/мин., работно налягане 227 бара.

Подробно описание

Две машини в една

Тази машина позволява безвъздушно боядисване и боядисване с въздушна асистенция. Вие решавате коя техника да ползвате.

 • Машината е снабдена със система ProConnect ™, която позволява бърза и лесна подмяна на помпата на работното място с 3 лесни стъпки. Това значително намалява времето за престой на машина. Само за минута може да смените помпата и да продължите работа.  
 • Въздушен компресор с висока производителност - компактен и същевременно с достатъчен дебит и налягане необходимо за изпълнение на всички задачи при вътрешното боядисване, без никакъв компромис. Дебит 90 л/мин при 2,5 бара.
 • Системата SmartComp™, представлява вграден компресор, който гарантира високо качество на крайното покритие. Компресорът се активира само когато пистолета работи (пръскате). Системата SmartComp™, осигурява моментално въздух към пистолета с нулево закъснение. Автоматичното спиране и пускане, намалява значително влагата при компресиране и получавате високо качество на сгъстения въздух. Охладителна система намалява температурата на въздуха. Това удължава живота на всички елементи и предпазва бояджията от нараняване.
 • Помпата Endurance™ Pump е най-надеждната на пазара, с два пъти по-дълъг живот, снабдена с Long-life V-Max Blue™ уплътненията, Chromex™ бутало и закален цилиндър от неръждаема стомана.
 • Super-Flex™ Hose Set с този комплект е създаден от изключително гъвкави и леки маркучи, облечени в Flex Wrap ръкав, който ги предпазва от боя и нараняване. С тази комбинация Грако гарантира удобна и лесна работа, това подобрява качеството на работата и намалява умората у бояджията.
 • Подобрения пистолет G40 Spray Gun е пистолет с въздушна асистенция, който осигурява превъзходни крайни резултати, снабден с комплект за преоборудване за безвъздушно пръскане. 
 • Електронната система за управление SmartControl™ 1.0 предоставя постоянна струя при пръскане и постоянно налягане през цялото време. Цифров екран показва постоянно работното налягана с голяма точност.

Машината идва оборудване с:

Пистолет G40 Gun пригоден за безвъздушно и боядисване с въздушна асистениция

Super Flex Hose комплект включващ:

1/4 in x 6,4 mm x 7,5 m маркуч за боя

1/8 in x 3,2 mm x 1,8 m мека връзка между пистолет и маркуч за боя

3/8 in x 9,5 mm x 7,5 m маркуч за въздух под налягане

1/4 in x 6,4 mm x 1,8 m мека връзка между пистолет и маркуч за въздух

Накрайник за реверсивна дюза RAC X FFT210 и LTX517

Прецизна дюза за отсичане Finish Flat Tip Kit AAM309

Филтър 100 Mesh  за пистолета.

① Доставка

Доставка

Доставка Рапидо

 

Изпълняваме поръчки всеки работен ден. 

 

В случай, че продуктът не е наличен, срокът се договаря с търговски представител на магазина на тел +359888400906 или електронна поща store@aginvest. org.

Срокът на доставка е съглалано "Общите условия" описани на сайта на магазина AGstore.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор в 14 дневен срок, съглалано "Общите условия" описани на сайта на магазина AGstore.

 

② Начин на плащане

Ние приемаме следните начини на плащане:

 

Начин на плащане

 

За да платите може да изберете един от трите основни метода за плащане;

 • наложен платеж,
 • банков превод,
 • плащане с кредитна или дебитна карта.

За да получите фактура е достатъчно да отбележите това си желание в хода на поръчаката. 

③ Сервиз и Гаранция

Сервиз и Гаранция

 

В цената на всяка машина е включен пуск и обучение за работа с нея.

За всички машини е осигурен гаранционен и след гаранционен сервиз в наши сервизи и партньорска мрежа в цялата страна.

 

За въпроси може да пишете на: service@agivest.org или се обадете на: 0878 975 062.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!