ФРЕЗИ ЗА БЕТОН И АСФАЛТ

ФРЕЗИ ЗА БЕТОН И АСФАЛТ

Фрезите за отнемане на бетон или асфалт са машини, които са специално предназначени за обработката на бетон и асфалтови повърхности.

 

Фрезите, които са предназначени за премахване на бетон могат да бъдат използвани за премахването на смола, ръжда, боя или лепило от повърхността на бетона. Ако използвате фрези за отнемане на ниво, вие с лекота ще свалите до 6мм от нивото на бетона при първо минаване на повърхността му.

 

В нашия магазин ще намерите най-висококачествените индустриални фрези за бетон и асфалт, като ние предлагаме модели на най-добрите марки като Graco и FM. Предлагаме модели фрези ръчни или на колеса; бензинови или електрически модели; такива, които награпяват повърхността или я изглаждат и такива с прецизен контрол на дълбочината на фрезоване.

 

Предлагаме и резервни части за конкретните модели фрези, в случай, че вече сте закупили тези ефективни машини и те имат нужда от това да бъдат поправени.

 

Фрезите за бетон и асфалт са неизменна част от работата на компаниите, които се занимават със строителни или ремонтни дейности и те правят работата им много по-бърза и ефикасна. В магазина на AGstore ще намерите най-добрите фрези, които се предлагат на пазара и при това на отлични цени за качеството си!