Методи на плащане

Видове плащане на стока в магазин AGstore

 

При нас може да платите като изберете един от следните начини:

 • Наложен платеж.
 • Банков превод.
 • Плащане с карта.
 • Лизинг.

При избор на:

 1. „Наложен платеж“ – ще платите стоката в деня на доставката на куриере който сте избрали.
 2. „Банков превод“ – ще платите с банково платежно нареждане към посочена наша банкова сметка в Пощенска банка. Това плащане Ви дава допълнителна отстъпка от цената в размер на 2%.
 3. „Плащане с карта“ – Вашето плащане ще бъде обработено по сигурен начин от нашия платежен партньор – Paysera България.

Paysera България ще Ви даде възможност да изберете желания начин на плащане – с карта, чрез Вашето онлайн банкиране и др.(ако е приложимо) Ако вече имате сметка в Paysera България, изберете да платите с нея и получете cashback до 1% от Вашата покупка.

 1. „Лизинг“ – Вашето плащане ще бъде направено от УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД след одобрение. Одобрението става онлайн в рамките на няколко часа. УниКредит Булбанк АД е основен акционер УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД.

 

При желание да се използва друг начин за плащане, моля свържете се с нас на ☎ 0878 975 062 за уточняване на подробности.

 

Допълнителна информация

 • Информация за статуса на поръчката може да се види в профила, който имате в магазина.
 • Също така на посочения от Вас имейл ще получавате информация за всяка промяна в статуса на поръчката.
 • В имейла за “Вашата поръчка №…. е изпратена” ще имаш на разположение номера на товарителницата, с която ще бъде доставена пратката и линк към сайта на куриера, където в реално време може да я проследявате.

Поръчките се доставят от 1 до 3 работни дни, освен ако наш служител не се свърже с Вас и не Ви информира друго.

Когато поръчаният се изчерпи и по друга причина не е наличен на склад, ние ще се свържем с Вас с допълнителна информация.

Банер 4

НЕКА ЗАЕДНО ПОСТИГНЕМ ОБЩИ ЦЕЛИ

Изпратете формата за контакт и ще се свържем с Вас

Ние ще отговорим на вашите въпроси

5 + 15 =