ИНСТРУМЕНТИ

ИНСТРУМЕНТИ

Разнообразие от висококачествени инструменти – в тази категория ще намерите пневматични, електрически и ръчни инструменти от някои от най-качествените производители, при това на отлични цени. 

Всеки майстор има нужда от инструменти, на които винаги може да разчита, независимо дали е за професионален или домашен майстор. Затова и ви предлагаме професионалните инструменти на марки като Graco, FM, Wika и други доказани международни марки за инструменти. 

В тази категория ще намерите професионални мултицети и измервателни уреди, с които да работите безопасно. 

Предлагаме и професионални пистолети:

– Професионални бояджийски пистолети, с които можете да извършвате бояджийска работа равномерно и с прецизност. Имате избор от различни модели и размери пистолети за боядисване;

– Пистолет за пръскане на мазилка, с който можете с лекота да поставяте мазилка равномерно;

– Пистолети за горещ въздух, които намират различни ползи в строителни и монтажни дейности. В зависимост от модела те могат да се използват и за бързо изсушаване или залепване.

Разгледайте каталога ни от професионални инструменти и направете вашия избор. Ако имате нужда от допълнителни насоки за инструментите, които търсите, можете да се свържете с екипа на AGstore – ние ще дадем професионален и подробен отговор на всеки въпрос, който имате.