КРУШКИ ТРЪБИ И ФАСУНГИ

КРУШКИ ТРЪБИ И ФАСУНГИ

Източници на светлина

LED Крушките – ключът към персонализирано осветление
Богато разнообразие от типове, като Е14, Е27, G4 и G9 и GU10 и MR16 ви позволяват да изберете правилното осветяване за дома офиса или други помещения. Независимо дали търсите LED крушки, флуоресцентни крушки или други видове, ще откриете голямо разнообразие от мощности, цветове и форми, за да отговорите на вашите нужди и предпочитания.

Фасунгите – надеждна основа за всяка крушки
Предлагаме и различни видове фасунги. Фасунгите са важна част от осветителната инсталация и се използват за закрепване на източника на осветление към осветителните тела. В магазин ще намерите различни модели и размери на фасунги, които да отговарят на нуждите ви и да осигурят безопасно и надеждно закрепване на крушките.

Тръбите – функционалност и стил в едно
Луминесцентните и LED тръби са особено полезни за големи пространства, като складове, гаражи или офиси. Все по-често LED пурите заместват луминесцентните пури, тъй като са 2-3 пъти по-икономични имат значително по-дълъг живот, по-добър светлинен поток, не съдържат вредни вещества, светлината излъчвана от LED тръба не трепти и не дразни очите, защото е много близка до дневната, светодиодните тръби светват веднага с пълната си яркост и не се нуждаят от време да „загреят“.
Предлагаме различни видове, които са енергоефективни и дълготрайни.

Правилно подбрания източник е от съществено значение за създаването на комфортно и функционално пространство. В AGstore ще намерите висококачествени LED крушки, фасунги и тръби, които да отговарят на нуждите и предпочитанията на клиентите. Разгледайте нашия асортимент, изберете подходящите продукти и осветете вашето пространство със стил и ефективност.

Регистрирайте се.
За да получавате изгодни отстъпки и за сте информирани за всички промоции в онлайн магазин AGstore, направете регистрация от ТУК или влезте в профила си. Ние предлагаме голямо разнообразие от източници на светлина за индустрията и дома за да е светло и приятно във всякакъв вид помещения. Необходимо е само да разгледате каталог и да изберете. Ако не го откриете, пишете ни или се обадете.

Свържете се с нас.
Ако търсите допълнителна информация или съвет за да направите правилния, свържете се с нас. Екипът ни ще отговори на всяко запитване.