Леки строителни машини на американската марка Graco

авг. 16, 2022 | ЛЕКА СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА

Graco машини

Собствениците на фирми по целия свят се обръщат към Graco, когато търсят висококачествени машини за своите производства. Брандът създава продукти, които устояват на времето, далеч по-дълго от конкуренцията, определят стандартите в бранша и спестяват време и пари за бизнеса.

 

Graco – качество, проверено във времето

 

Основана през 1926 г., американската компания Graco Inc. е лидер в производството на надеждно оборудване за обработка на течности.

 

Благодарение на ангажимента към иновации, продуктите на марката се отличават с висока прецизност в дозирането, контролирането и прилагането на широка гама от разтвори и вискозни материали, смеси за шпакловка или боя за поставяне на пътна маркировка.

 

Брандът предоставя цялостни решения и солиден опит в индустриалния и търговския сектор по целия свят.

 

Поддръжка, сервиз и резервни части в България

 

Правилната поддръжка е от съществено значение за всяко професионално оборудване. По този начин не само защитавате направената инвестиция, но и гарантирате, че вашата система се представя по най-добрия начин при всяко използване.

 

Ето защо Graco работи в тясно сътрудничество с квалифицирани дистрибутори по целия свят, включително с AGstore. Можете да разчитате на нас при избора на продукти според вашите индивидуални изисквания. Заедно с това, ние предоставяме на екипите обучение и най-добрия сервиз в класа. Разполагаме с оригинални резервни части за всички налични системи. Винаги можете да ни потърсите за допълнителна информация относно продуктите, които ви интересуват.

 

Осигурете ефективност и растеж за вашия бизнес, докато пестите ресурси

 

Качествените, леки и лесни за използване системи за управление на течности, ще ви помогнат да подобрите производителността и ефективно да следите наличностите и консумацията на суровини. Създадени за дълъг живот, те ви помагат да опростявате и оптимизирате работните процеси, така че да постигате по-добри резултати при реализирането на вашите проекти.

 

AGstore e индустриален онлайн магазин за продажба на материали и машини за работа с двукомпонентна полиуретанова пяна, полиуретан, полиуреа, силикон, боя. Установили сме и продължаваме да установяваме лоялни взаимоотношения с различни клиенти и партньори от индустриалния сектор в България.

 

Ние не само продаваме качествено оборудване, но и се стремим да гарантираме, че ще можете да използвате пълния му потенциал. Целта ни е да получавате най-доброто обслужване на едно място, през целия експлоатационен живот на системите, които изберете да притежавате.

0 Comments

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Къде да ни откриете

офис и управление

1528, София, НПЗ Гара Искър, ул Поручик Неделчо Бончев №2

+359 878 975 062

info@aginvest.org

Оставете съобщение

9 + 8 =