☛ Машини

☛ Машини

Изберете изключително надеждните професионални и полупрофесионални машини на марките Graco, FM и други на достъпни цени.

 

Разделихме ги в няколко основни категории по приложение:

 

Пръскане (нанасяне) на полиуретан, полиуреа, еластомери, смоли, защитни покрития и др. едно- и многокомпонентни материали – идеални за полагане на топлоизолация, хидроизолация, високоустойчиви на абразив и химия покрития, изработка на детайли и матрици от смола и други приложения; варианти за стационарни и мобилни машини с електрическо, хидравлично или пневматично задвижване.

 

Леене на едно- и многокомпонентни полиуретани, еластомери, смоли и др. материали – машини за леене под високо или ниско налягане, подходящи за отливане на детайли, орнаменти, сувенири и други в отворени и/или затворени форми.

 

Боядисване и полагане на защитни покрития – електрически и бензинови; за безвъздушно и с въздушна асистенция полагане на водоразтворими, алкидни и други органични бои и предпазни покрития под високо налягане; машинно полагане на фини шпакловки и мазилки.

 

Полагане на хоризонтална пътна маркировка – електрически, бензинови и на газ; ръчноводими и самоходни; с опция за прикачен инвентар – бутащо устройство; за обикновена боя, студен пластик в съотношение на смесване 1:1 и 98:2 и за термопластични бои.

 

Премахване на пътна маркировка и фрезоване на повърхности – ръчни и на колесар; бензинови и електрически; награпавяващи, изглаждащи, с прецизен контрол на дълбочината на обработка на повърхността.

 

Индустриални прахосмукачки – високоефективни, циклонни; електрически и бензинови; аксесоари за куплиране.

 

Оборудваните с бензинов мотор са с висококачествените двигатели с вътрешно горене на HONDA.

 

Ако имате колебания в избора на подходяща за Вашето приложение машина – доверете се на дългогодишния опит на специалистите от AGstore и изпратете кратко запитване – наш служител ще се свърже с Вас и ще Ви съдейства при всяка стъпка от процеса.

Разполагаме с оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз и обслужване за всичко което предлагаме.

Филтри
Производители
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по