☛ Материали

☛ Материали

Запознайте се с химически продукти и съпътстващи консумативи за професионално и полупрофесионално производство на изделия, защитни и изолационни покрития и с други приложения на марките Synthesia, Hercules, KEMI, Purinova, ValPolymer, Viopol на изключително достъпни цени.

Разделихме ги в няколко основни категории:

Системи полиуретан – за пръскане и леене – за топло- и шумоизолация, за производство на пчелни кошери и разнообразни детайли от пенополиуретан, имитации на дърво, камък и т.н.

Системи полиуреа – за защита от износване и корозия, за хидроизолация.

Силикони – за уплътнения, лепене, изработка на матрици за леене.

Епоксиди – смоли за изработка и/или подсилване на изделия като лодки, сърфове, басейни, джакузита и матрици от силикон.

Полиестерни – с приложение, подобно на епоксидните смоли.

Смазки – греси и масла за надеждно мазане и защита на търкалящи, плъзгащи и стационарни връзки в машини и оборудване.

Чистители – за почистване на инструменти и оборудване от полиуретан, смоли и други.

Оцветители – за оцветяване на полиуретани, полиуреа и смоли.

Отделители – течни, гелови или в спрей; на различна основа според приложението  - за полагане върху матрици за детайли или върху части от машини/оборудване, което искаме да предпазим от полепване на материала, с който работим.

Лепила – анаеробни, цианакрилатни, полиуретанови – за надеждно лепене на предмети, осигуряване и уплътняване на резбови съединения и много други приложения.

 

Ако имате колебания в избора на подходящите неща за Вашето приложение – доверете се на дългогодишния опит на специалистите от AGstore и изпратете кратко описание на изделието/проекта – наш служител ще се свърже с Вас и ще Ви съдейства при избора на подходящи материали и консумативи за постигане на целта Ви.

Филтри
Производители
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по