Най-малкият Реактор за топлоизолация с полиуретан

авг. 16, 2022 | ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

Промо цена за Реактор Е-10

Промоционална цена за Реактор Е-10, 240V, комплект готов за работа

Машина за пръскане на полиуретан Реактор Е-10. Към всяка машин може да се окомплектова с: 11м. маркучи с рециркулация, нагреватели за двата материала до 69 градуса Целзий и пистолет по избор – Fusion AP, MP, CS или Probler 2.

Реакторът E-10 на Graco е изключително подходяща за изпълнение на малки по обем работи. Тя е малка, готова за работа система, която е предназначена за предприемачи, които нямат опит и са решили да влязат в този бизнес. Така с минимум инвестиции лесно можете да придобиете знания и умения за работа с двукомпонентни полиуретани, в това число и полуретанова пяна. Тези които имат опит ще оценят машината, като изключително полезна в проекти където площите са малки. Реакторът Е-10 ще ви даде нужната производителност и мобилност, които не биха могли да постигнат с по-голямата техника, а това ще доведе до конкурентна цена на крайната услуга.

Освен за пръскане на двукомпонетнти материали със съотношение на смесване 1:1, Реактор E-10 е идеален за полагане на 2К материали за запълване на фуги и други довършителни работи. Машината е снабдена с интелигентни контроли, които са лесни за настройка и лесни за управление.

E-10 е подходяща както за начинаещи така и като допълнение към всеки по-голям бизнес, като допълнителна машина за малки по обем, и довършитлени работи. Към цени за подобни машини в магазина

0 Comments

Submit a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Къде да ни откриете

офис и управление

1528, София, НПЗ Гара Искър, ул Поручик Неделчо Бончев №2

+359 878 975 062

info@aginvest.org

Оставете съобщение

7 + 2 =