ОФИС ОСВЕТЛЕНИЕ

ОФИС ОСВЕТЛЕНИЕ

AGstore предлага богато разнообразие на гама офис осветителни тела – доброто осветление на работното място ще спомага здравето, комфорта и добрата концентрация на служителите. Офиса е мястото, където всички ние прекарваме по-голямата чат от време, а неправилно или офис осветление предизвиква умора и напрежение, влошава зрението и работоспособността.

Разгледайте артикулите в секция ОФИС ОСВЕТЛЕНИЕ и изберете измежду:

ПРОЖЕКТОРИ – стоки от гамата LED осветление предназначени за монтиране в офиси и работни помещения. Бялата светлина е най-подходяща за затворени помещения и най-малко натоварва зрението, затова ние предлагаме на вниманието ви много LED прожектори именно с тази характеристика.

КРУШКИ ТРЪБИ И АКСЕСОАРИ – в тази категория предлагаме различни видове крушки тръби подходящо осветление за офиси и производствени бази. Все по-често LED тръбите заместват луминесцентните пури, тъй като са 2-3 пъти по-икономични имат значително по-дълъг живот, по-добър светлинен поток, не съдържат вредни вещества, светлината излъчвана от LED тръба не трепти и не дразни очите.
LED ПАНЕЛИ – Изберете ефективно модерно решение за осветлението си. Разгледайте предложенията ни за LED панели – осветителни тела, които има доста предимства пред стандартните – имат ниска консумация на електричество, разпределят светлината равномерно без неприятни отблясъци, които да дразнят очите.

LED ПРОФИЛИ – съвременните светодиодни LED системи за осветление, служат за отвеждане на топлината на LED лентите и модулите в тях, с което удължават живота им.
LED профила придава линейното осветление придава завършен и красив от естетическа гледна точка вид.
Предлагаме богато разнообразие от LED профили за вграаждане, за външен монтаж, за открит монтаж, рингове и други.

АКУСТЕЧНИ ПАНА И ОСВЕТЛЕНИЕ – се монтират на таван в колони или редове, намират приложение в офиси, работни помещения, различни зали или търговски обекти, като значително намаляват шума и отзвука и ехото в помещението. Това от своя страна улеснява комуникацията, не пречи на концентрацията и подобрява работната среда и работения процес.

МАГНИТНИ ОСВЕТИТЕЛИ ЗА РЕЛСОВИ СИСТЕМИ+ – осигуряват насочена светлина към определена зона или предмет в помещението. Подходящи са за всеки дом, офис, зала и всякакви помещения. С висока енергийна ефективност, дълъг живот и с лесен монтаж.
В секция ще откриете: висящи LED осветители, магнитни релси, магнитни прожектори и други.

ОСВЕТИТЕЛИ ЗА РЕЛСОВИ СИСТЕМИ – LED прожектори и осветителни тела за релсови системи, монтират се към релсовата система и осигуряват осигуряват насочена светлина към определена зона или предмет в помещението.
В категоряита ще откриете богато разнообразие от LED прожектори, линейни свързващи конектори, различни видове и размери линейни релси.

ПЛАФОНИЕРИ И АПЛИЦИ – осветителни тела за локално осветлени, внасяйки свелина, уют и комфорт в помещението. Пофходящи са за помещения като баня, над кухненеския плод, в работния кът или като декоративен елемент в ниша.