promo mart
promo mart
ОСВЕТЛЕНИЕ

ОСВЕТЛЕНИЕ

В категорията Осветление в нашия магазин ще откриете издръжливи и доказани промишлени и улични лампи на страхотни цени. Осветлението е задължителна част от ефикасната работа на едно работно място, а пък улиците на никое населено място не бива да останат без светлина.

Ако сте работодател, който иска да инсталира най-качественото индустриално осветление в предприятието си, от нас можете да закупите висока класа промишлени осветителна тела под формата на пури и камбани. Подобен тип осветление е най-силно препоръчано за работна среда, тъй като лампите позволяват най-добро разпръсване на светлина в предприятията и по този начин има най-добра видимост по време на работа. 

Уличното осветление е нужно за всяко населено място, тъй като без лампи по улицата хората няма да се чувстват сигурни и обезопасени, когато се разхождат вечер. Уличните лампи се използват за яркото осветяване на паркове, дворове и улици. Подобен тип лампи трябва да бъдат мощни и ярки, но да не заслепяват. Те също трябва да бъдат поставени по правилния начин.

Предлагаме и аварийни осветителни тела, които се поставят в аварийните изходи на предприятията – те спомагат с организацията при кризисна ситуация.

Ако имате нужда от допълнителна информация за избора на осветително тяло или имате нужда от съвет, екипът на AG ще отговори на всяко ваше запитване!