Първият индустриален онлайн магазин в България

ЧЗВ

 • Могат ли да се врънат разопакованите продукти?

  Да. Разопакованите продукти се позлват със същите условия за връщане, както и новите неразопаковани. Процедурата за връщане е съгласно Общите условия публикуване на сайта.

 • Продуктът се развали. Как да процедирам, за да бъде поправен?

  Има две възможности:

  1. Проверете дали е валиден сертификатът за гаранция. Ако имате валиден Сертификат за гаранция от AGstore, трябва да попълните Формуляра за гаранционен ремонт на продукт и да изпратите на нашата поща. След което ще бъде взет от куриер и доставен в нашия сервиз.
  2. В случай, че нямата или гаранцията е изтекла, не се притеснявайте. Попълнете Формуляр за ремонт на продукт и изпратете на нашата поща. След което ще се свържем с Вас за подробности.

 • В какъв срок ще си получа парите от върнат продукт?

  Сумата ще Ви бъде възстановена в срок от най-много 14 дни след връщане на продукт. Парите ще бъдат преведи по банковата сметка, която сте посочил във формуляра. Ако сте заплатил чрез карта, стойността ще бъде върната по картата, с която сте платили.

 • Не съм удовлетворен от продукта. Как да процедирам, за да го върна?

  Проверете дали продуктът е годен за връщане и след това попълнете Формуляра за Отказ от поръчка на продукт, но не по-късно от 14 календарни дни след получаването/вземането му. Продуктът трябва да бъде върнат в същото състояние, в което е бил доставен.

 • Пропуснах да отбележа, че искам фактура на юридическо лице ( фирма ), как да постъпя?

  Ако след като сте регистрирали своята поръчка и сте установили, че въведените данни не са коректни и желаете да се променят по някаъв начин (на фирма, смяна на телефон или друго) е необходимо само да се свържете с нас на посочения телефон или чрез формата за връзка с нас, който може да откриете ТУК. 
  Важно е да знаете, че промяна по фактурата може да бъде направена само в рамките на месеца на издаването и.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки