Първият индустриален онлайн магазин в България

Връщане или замяна

Информация за връщане (отказ от поръчка) на продукт 


 НГ Консулт ЕООД прилага Директива 83/2011/ЕС на Европейския парламент и на Съвета относно правата на потребителите.

Тук може да намерите основни положения относно правата при връщане на продукти. За повече информация, моля вижте Общите условия за ползване на уеб сайта.

 

Потребителски права при връщане на продукт

Имате право да върнете продукт от направена поръчка в рамките на 25 календарни дни, без изрично задължение да посочвате причината за вашето решение.

Срокът за връщане на продукт приключва след изтичане на тези 25 календарни дни, считано от ден първи. Ден първи се определя от:

* датата на доставка;

* при условие, че имате различни продукти в една поръчка, за ден първи се приема денят, в който е доставен последният продукт от съответната поръчка.

 

За да упражните правото си за връщане на продукт, моля следвайте тези стъпки:

  1. Попълнете формуляр за отказ от пръчка, ще откриете ТУК
  2. Изберете метод на плащане. Ако поръчката, която искате да върнете, е платена с кредитна или дебитна карта, сумата ще бъде върната по сметката, свързана с вашата карта. САМО ако сте платили чрез друг метод, сумата ще бъде върната по банков път в сметка по Ваш избор. За целта, моля, попълнете формуляра за връщане на сума по банкова сметка, ще откриете ТУК.

 

Адрес за връщане на продукт

гр София, 1528, ул. Поручик Неделчо Бончев №3

 


Замяна (рекламация)

В случай, че  Вие  желаете да  замените с друг модел или друг продукт или да предявите претенции относно закупен продукт, моля, попълнете формуляра за рекламация от ТУК. Също така може да се свържете със сътрудник на НГ Консулт ЕООД на тел. номер 0878975062. Той ще Ви помогне да изберете правилният модел, както ще Ви информира, дали желаният от Вас продукт е наличен.


Връщане на парична сума

Ще бъдете информирани, когато стоката пристигне в нашия склад. Щом проверим статуса на върнатите продукти, ще бъдете информирани дали всички условия за връщане са изпълнени. Ако сте избрали да получите сумата по банков път, ще Ви информираме, когато плащането е извършено.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки