Пневматика - машини и елементи

01.11.2021 18:09:42

Пневматичните системи се използват все повече в индустриалния сектор. Те улесняват автоматизацията и играят ключова роля в механичните процеси. Използвайки силата на пневматиката, вие ще оптимизирате работата на вашите машини.

Къде е мястото на пневматиката в съвременната индустрия?

Да започнем с кратко обяснение какво е пневматиката – пневматични системи използват компресиран въздух за да предават и управляват енергия. Те имат подобен начин на работа като хидравликата, но използват компресиран въздух вместо вода.

Системите с компресиран въздух се използват в днешната индустрия, благодарение на по-ниската си цена за поддръжка от електрическите системи. Техният начин на работа е и много по-семпъл, което ги прави много по-ефективни в автоматизацията и задвижването на машини.

Какви елементи са разработени за управление и контрол?

Има разнообразие от уреди и елементи, които се използват за управлението на пневматиката за вашата автоматизация:

  • Разнообразни продукти за въздухоподготовка на вашите системи – хладилни изсушители, омаслители, компресори и други;
  • Спирателни кранове, разпределители, дросели и други елементи за управлението на вашите пневмосистеми;
  • Елементи за задвижването на вашите пневмосистеми – фитинги, цилиндри и бързи връзки;
  • Уреди за наблюдение на ефективността на работата като манометри и индуктивни датчици.

Кои са водещите производители?

В каталога на AGstore вие ще намерите уреди за пневматиката на вашия бизнес от някои от най-големите производители, отдадени на това да създават най-качествените продукти. Сред тях са Camozzy, Ceccato, BOGE, OMEGA AIR и други. Това са марки, отдадени на това да предлагат най-добрата техника за индустриалния сектор.

Защо потребителят да купи от AGstore?

AGstore е най-добрият магазин за индустриални машини в България – ние предлагаме най-качествените машини и уреди за работа в промишления и строителния сектор. Разполагаме и с оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз, в който предлагаме обслужване и ремонт на всички продукти, закупени от нашия магазин. Нашият екип е отдаден на това да гарантира най-високо качество за всички продукти и услуги!

Къде да ни откриете

офис и управление

1528, София, НПЗ Гара Искър, ул Поручик Неделчо Бончев №2

+359 878 975 062

info@aginvest.org

Оставете съобщение

12 + 3 =