☛ Пневматика

Открийте всичко необходимо за движението, управлението, мониторинга, третирането и свързването на Вашата автоматизация!

Предлаганите продукти в тази категория са на небезизвестните с качеството си марки CAMOZZI, CECCATO, BOGE, SICC Tech, WIKA, OMEGA AIR, ODE, ZEC и други.

 

Разнообразен набор от компресори, изсушители, ресийвъри и водни сепаратори за снабдяване на Вашето производство със сух сгъстен въздух с подходящ дебит.

Разнообразие от бързи връзки, колена, тройници, преходи, шлаухи и други компоненти за изграждане на Вашата пневматична инсталация.

Подготвящи групи, линейни филтри, кондензоотделители, омаслители и редуцир-вентили за третирането на въздуха по линиите в работните помещения.

Манометри, трансдюсери и релета за налягане, заедно с магнитни и индуктивни датчици за мониторинг на пневматичната инсталация.

Ръчни и електрически разпределители, магнетвентили, дросели, спирателни кранове и части за тях за управлението на пневмо автоматизация.

Богат избор на едно- и двойнодействащи пневмо цилиндри и окомплектовка към тях за задвижването на автоматизираните и полуавтоматизирани системи.

 

Ако имате колебания в избора на подходящите неща за Вашето приложение – доверете се на дългогодишния опит на специалистите от AGstore и изпратете кратко описание на изделието/проекта – наш служител ще се свърже с Вас и ще Ви съдейства при избора на подходящи материали и консумативи за постигане на целта Ви.

 

Разполагаме с оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз и обслужване на всички артикули, които предлагаме, както и резервни части/ремонтни комплекти за тях.

 

 

Филтри
Производители
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по