ПНЕВМАТИКА

ПНЕВМАТИКА

Пневматика

В тази категория в магазин AGstore ще намерите всички необходими инструменти и елементи за управлението, следенето и свързването на вашите части за автоматизация. 

Ресийвъри, филтри и сепаратори за въздух, с които да допринасяте за управлението на вашите машини за сгъстен въздух са сред висококачествените уреди, които можете да намерите за вашите нужди.

Богато разнообразие от шлаухи, бързи връзки и фитинги – с тях вие ще можете да изграждате и подменяте вашите машини за сгъстен въздух с лекота.

За да следите и правите мониторинг на вашите машини за сгъстяване или изсушаване на въздух имаме богата селекция от манометри, релета за налягане и магнитни и индуктивни датчици за пневматични инсталации.

За лесно и ефективно управление на вашите пневматични машини предлагаме разнообразие от разпределители – както ръчни, така и електрически, дросели с обратен клапан, спирателни кранове, магнетвентили и други части.

За да гарантирате и сигурно задвижване и работа на своите пневматични инсталации, в нашия каталог ще намерите и богат избор от цилиндри от различни серии.

Предлагаме и множество други части и елементи освен изброените, с които да контролирате и усъвършенствате вашите пневматични машини.

Ако имате нужда от помощ за избора си на професионални машини, можете да се доверите на дългогодишния опит на нашите специалисти и да се свържете с нас! Имаме и оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз, с който да ви помогнем.