Помпи

Разгледай всякакви типове и размери помпи, необходими за движението и/или дозирането на флуиди във Вашето производство на достъпни цени!

Предлаганите продукти в тази категория са на световноизвестните висококачествени марки Graco, RotaryPower, Bosch Rexroth, Atos и други.

 

Богатата гама от бутални, диафрагмени, перисталтични и зъбни помпи за хидравлични модули, трансфер на флуиди, хранителни продукти, санитарни цели, доставка и дозиране на химикали и други е разделена на две основни категории за Ваше удобство:

 

Ниско налягане:

В тази категория най-често попадат такива за трансфер на флуиди от бутален или диафрагмен тип, като най-често те биват с пневматично задвижване, интегрирано към самата нея. Характеризират се със сравнително голям дебит (в зависимост от типа си) и постигат налягане на работния флуид до около 20-30 бара.

Тук попадат и перисталтичните, които са изключително подходящи за дозиране на различни химикали и/или изсмукване на грубодисперсни разтвори.

 

Високо налягане:

В този раздел сме отделили изключително надеждните аксиално-бутални и радиално-бутални помпи за прецизно дозиране на полиуретани, полиуреа, силикони, и други материали, както и зъбни такива със същото приложение. Характеризират се основно с постоянния си  дебит и постигат налягания от над 200 бара.

 

Как да изберем:

Може да разчитате на специалистите от AGstore при избора на подходящо оборудване. Изпратете запитване с основни данни за приложението (материал, дебит, налягане, задвижване) и ще получите предложения от нашето портфолио.

 

Разполагаме с оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз и обслужване на всички видове, които предлагаме, както и резервни части/ремонтни комплекти за тях.

Филтри
Производители
Цена
Приложи