Промоционална цена за Реактор Е-10, 240V, комплект готов за работа.

Промоционална цена за Реактор Е-10, 240V, комплект готов за работа.
24 юни 2019

Машина за пръскане на полиуретан. Комплектът включва: 11м. маркучи с рециркулация, нагреватели за двата материала до 69 градуса Целзий и пистолет по избор - Fusion AP, MP, CS или Probler 2.

Реакторът E-10 на Graco е изключително подходяща за изпълнение на малки по обем работи. Тя е малка, готова за работа система, която е предназначена за предприемачи, които нямат опит и са решили да влязат в този бизнес. Така с минимум инвестиции лесно можете да придобиете знания и умения за работа с двукомпонентни полиуретани, в това число и полуретанова пяна. Тези които имат опит ще оценят машината, като изключително полезна в проекти където площите са малки. Реакторът Е-10 ще им даде нужната производителност и мобилност, които не биха могли да постигнат с по-голямата техника, а това ще доведе до конкурентна цена на крайната услуга.

Освен за пръскане на двукомпонетнти материали със съотношение на смесване 1:1, Реактор E-10 е идеален за полагане на 2К материали за запълване на фуги и други довършителни работи. Машината е снабдена с интелигентни контроли, които са лесни за настройка и лесни за управление.

E-10 е подходяща както за начинаещи така и като допълнение към всеки по-голям бизнес, като допълнителна машина за малки по обем, и довършитлени работи. Към цени за подобни машини в магазина

Промоцията е валидна до 05 юли 2019.

29 юни 2020
LineLazer V ES 2000 - електрическата машина за пътна маркировка.

LineLazer V ES 2000 е напълно електрическа машина за полагане на пътна маркировка. Мощността и осигурява високата производителност, необходима за справяне с големите по обем приложения.

прочети още
23 август 2019
Бояджийски машини на Graco FinishPro HVLP

Проектирани за превъзходно разпръскване на широка гама от материали, FinishPro HVLP са едни от най-компактните и най-надеждните HVLP бояджийски машини на пазара, предназначени за нанасяне на фини крайни покрития.

прочети още
13 май 2020
Заедно в борбата с COVID-19

Бързото разпространение на Корона вирус Covid 19 налага необходимостта от по-висока продуктивност при третиране на повърхности за дезинфекция. Сега съществуващите съоръжения за дезинфекция са недостатъчно продуктивни и/или безопасни за използване с химикали, необходими за убиване на вируса.

прочети още
8 май 2020
Полиуреа - характеристики и приложение

В строителството и промишлеността се ползва за изграждане на защитно покритие - хидроизолация, антикорозия, износоустойчивост и химическа устойчивост на обекти от бетон, метал, дърво или други.

прочети още
16 април 2020
Домът комфортен и здравословен с изолация от полиуретан

Полиуретаните, нанасяни на място чрез пръскане или инжектиране (изливане), са термо-акустични изолационни системи. Нанасят се машинно и се адаптира към повечето нужди на потребителя и конструктивните елементи.

прочети още