РАБОТНО ОБЛЕКЛО

РАБОТНО ОБЛЕКЛО

Работно облекло

При строителните и промишлените дейности работното облекло не просто е препоръчително, а то е задължителна част от процеса на работа. Изключително важно е, когато се работи с големи и опасни машини да имате предпазно работно облекло, което да е и удобно за работата, която извършвате.

В нашия магазин ще намерите разнообразие от опции за работно облекло – зимно работно облекло, лятно, работни обувки с бомбе, предпазни очила и други аксесоари и дрехи.

Зимното работно облекло е наложително, защото то не само ви дава нужното удобство при работа, но зимните работни дрехи имат допълните подплата или са ватирани, което им позволява да задържат топлина много по-добре. За зимата се предлагат якета, гащеризони, елеци и други.

Лятното работно облекло е удобно, но то трябва да не запарва и да е съобразено с температурите. Лятното работно облекло позволява по-голяма свобода на движението и е съставено от много по-леки материали, с които да няма излишно запарване и потене.

Работните обувки са много важна част от работната униформа при строителството, производството и други подобни дейности, тъй като те предпазват краката ни от нараняване при инциденти.

Освен изброените, в нашия каталог с работно облекло ще намерите висококачествени предпазни дрехи, обувки и аксесоари на страхотни цени! Ако имате нужда от допълнителна консултация за продуктите, екипът на AG ще отговори на всяко ваше запитване.