РЪЧНИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МАШИНИ

РЪЧНИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МАШИНИ

В категория РЪЧНИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МАШИНИ, AG Store предлага на Вашето внимание голям асортимент ел инструменти в гамата продукти: ъглошлайфи с различна мощност и различна големина на диска, прободен трион, перфоратори, ръчни бормашини и аксесоари за тях.
Ъглошлайфът има широко приложение както в бита, така и в за професионалната сфера. Един универсален и често приложим ръчен електрически уред с главно предназначение обработване на метал и по-точно рязане и шлифоване.
Други електрически инструменти предлагани в категорията са електрически прободни триони за дърво, професионални перфоратори, електрически перфоратори, електрически бормашини, електрическо зеге,  – незаменими инструменти при изпълнението на строителни работи, подходящи за домашна и професионална употреба.

Достъпни цени, най-високо качество от най-добрите марки в бранша.
Разгледайте, изцяло онлайн, всички актуални предложения и ще получите много полезна информация за предлаганите продукти.
Ако имате нужда от помощ за избора си, можете да се доверите на дългогодишния опит на нашите специалисти и да се свържете с нас!