Ресийвъри за сгъстен въздух

Резервоари за сгъстен въздух на италианската компания SICC Tech Srl. с обем от 200 литра до 10 кубически метра и работно налягане от 11 до 48 бара в хоризонтално и вертикално изпълнение. Придружени с всички необходими документи за работа на съдове под налягане съгласно изискванията на българското и европейското законодателство. Ресийвърите се предлагат в три варианта на покритие:

  1. Горещо поцинковане - особено подходящо покритие за силна защита срещу вътрешна и външна корозия. Висока устойчивост на атмосферни влияния, подходящо за монтаж на открито и в много агресивна среда. Обработката на поцинковане се извършва чрез потапяне, поради което резервоарът е защитен както отвън, така и отвътре.
  2. Прахово боядисване за външна обработка на повърхността - след процеса на пясъкоструене, резервоарите се боядисват в кабини със специално приложение с електростатични пистолети. Чрез надземна конвейерна лента те се отвеждат в пещта за полимеризация, за да завършат цикъла.
  3. Vitroflex покритие за вътрешна обработка на повърхността - защита със защитни бои с висока устойчивост на корозивни явления. Резервоарът се подлага на предварително почистване, след което се нанася епоксидна смола с помощта на електростатични пистолети и след това се пече в пещ при ~ 240 ° С. Покритието Vitroflex е сертифицирано като подходящо за контакт с хранителни вещества.
Филтри
Производители
Цена
Приложи