РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ & АКСЕСОАРИ

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ & АКСЕСОАРИ

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ & АКСЕСОАРИ

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ & АКСЕСОАРИ

Висококачествени резервни части за бояджийски машини, машини за полиуретан, пътна маркировка и шпакловка. Ще намерите подбран висок клас резервни части за индустриалните уреди на марките Graco и FM на отлични цени.

 

Предлагаме най-добрите трансферни помпи T2, които идват оборудвани с маркучи за материал и въздух. Специализирани маркучи за сериите на Graco LineLazer и Reactor на отлични цени, като предлагаме маркучи с размери ¼ или 3/8 и с дължини от 3 метра до 15 метра.

 

Предлагаме още и бутални комплекти, мега връзки с различни размери, комплекти за ремонт, дюзи, съдове за боя, филтри и още други резервни части за индустриалните машини.

 

Защо да пазарувате от AGstore?

Освен, че предлагаме резервни части за нашите висококачествени машини, нашият магазин има и оторизиран ремонтен сервиз, в който можем да ви помогнем с това да бъдат поправени вашите машини за промишлени дейности – както в гаранционен период, така и в извънгаранционен.

 

Освен това, ако имате нужда от допълнителна информация или съвет за това какъв избор да направите за машина, можете да се свържете с нашия специализиран екип и ние ще ви помогнем с това да направите правилния избор за бизнеса си!