T-Max 506 за шпакловка

15 300,00 лв.
  • Производител: GRACO
  • Кат. номер: 201082
- +
добави в количката
Моля, изберете:

T-Max 506 е преносима машина за полагане на шпакловки с възможност за въздушна асистенция за постигане на по-добро разнасяне на сместа.

Подробно описание

 

Тази машина е проектирана специално за полагане на финишни шпакловки, мазилки, гипсови и циментови лепила използвани при вътрешното строителство. 
Оборудвана е със система за мониторинг и настройки Smart Control 2, която позовлява при евентуални проблеми по време на работа, бързо да се установи чрез кодове изписани на дисплея каква е причината. 
Безчетков двигател гарантира изключителна надеждност и при сериозни натоварвания.

Модел 506 е с 50 бара работно налягане и 6л/мин дебит.

Разпръсквачът за нанасяне е снабден с два типа нарайници, единият работи с безвъздушен тип дюзи и фин филтър в пистолета. Другият тип накрайник е с кръгли дюзи за работа с по-гъсти материали или по-голяма зърнометрия до 1,5мм. Машината се доставя с резервоар за материал събират до 4 стандартни разфасовки готов продукт. 

Относно техническите параметри на машините виж приложената брошура на производителя.

 

Доставка

Срокът на доставка е съглалано "Общите условия" описани на сайта на магазина AGstore. В случай, че продуктът не е наличен, срокът се договаря с търговски представител на магазина на тел +359888400906 или електронна поща store@aginvest. org.