ТЕХНИЧЕСКИ СМОЛИ И СПРЕЙОВЕ

ТЕХНИЧЕСКИ СМОЛИ И СПРЕЙОВЕ

В продуктовия каталог на AGstore ще можете да изберете от гамата продукти ТЕХНИЧЕСКИ СМОЛИ И СПРЕЙОВЕ – полиуретани, отделители за полиуретани, оцветители за полимери, лепила и осигурители за резба, строителни смеси, чистители, силикони, лепила, смазки и аерозоли.
Полиуретани – полуеританови пяни с различно приложение – в производство на изделия имитиращи и заместващи дърво. Например: декоративни елементи, имитация на дърво. Пяната може да се използва за запълване на кухини в различни изделия, където се изисква добра плътност и твърдост и т.н. – Двукомпонентна пяна – Предназначена за производство на изделия с топлоизолационен ефект. Например блокове, панели или други подобни. В категорията ще откриете стоки от гамата полиуретанова пяна- течен полиуретан, наливна полиуретанова пяна, течна полиуретанова пяна, пенополиуретан, полиуретанов силикон и др.
Отделители за полиуретани – в тази категория ще откриете различни видове продукти от гамата отделители – отделители за гума, отделители за полиуретатан, силиконови отделители и др.
Оцветители за полимери – в тази категория ще откриете различни видове оцветители и разредители за оцветители за полимери и полиуретани.
Лепила и осигурители за резба – продукти с приложение осигуряване и уплътняване на винтови съединения. В тази категория предлагаме на Вашето внимание – осигурители за резби, фиксатори на лагери, уплътнители за резби и други от гамата.
Строителни смеси – смеси уплътнители за употреба върху хоросан, камък и дърво, запълващ материал за пукнатини между стени, врати, прозорци.
Чистители – органичен разтворител за почистване на втвърдена полиуретанова пяна. Предназначене за почистване на инструменти и машини за работа с полиуретан – пистолети, помпи, маркучи и т.н.
От секция Силикони можете да изберете от продукти предназначени за силиконово уплътнение в кухнята и банята. Използваните видове продукти за силиконово уплътнение са неутрални силикони, универсални силикони, санитарни силикони и многофукционални силикони.
Разгледайте продуктовия ни каталог и направете своя избор измежду нашите първокласни продукти.
Закупувайки инструменти и аксесоари от AGstore, вие закупувате най-висококачествени продукти на отлични цени.