УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ

УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ

  ФИЛТЪР

  Филтър
  Ъгъл на осветяване
  Show MoreShow Less
  Монтаж
  Show MoreShow Less
  Батерия
  Show MoreShow Less
  Цвят на корпуса
  Show MoreShow Less
  Цвят на излъчваната светлина
  Show MoreShow Less
  Корелиращ температурен цвят
  Show MoreShow Less
  Степен на защита
  Show MoreShow Less
  Димиране
  Show MoreShow Less
  Енергиен клас
  Show MoreShow Less
  Входно напрежение
  Show MoreShow Less
  Светлинен поток
  Show MoreShow Less
  Брой диоди на метър
  Show MoreShow Less
  Изходно напрежение
  Show MoreShow Less
  Мощност
  Show MoreShow Less
  Номинално напрежение
  Show MoreShow Less
  Фасунга
  Show MoreShow Less
  Тип
  Show MoreShow Less
  Вид на материала
  Show MoreShow Less
  Ценови диапазон
  УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ

  УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ

  Защо осветеността на населените места е от значение?

  Градските зони и градовете се нуждаят от улична светлина през нощта, което не само ще подобри комфорта, но и ще гарантира безопасността на хората. Наричано улично осветление, то може да осигури равномерна осветеност и достатъчна яркост, което ще подобри видимостта както на пешеходците, така и на водачите на превозни средства. В същото време, то може да предпазва от престъпления и да повиши качеството на живот на хората.

  За да изберете правилното улично осветление, е важно да имате предвид неговата функционалност и да изберете такова, което отговаря на специфичните стандарти за безопасност и качество, съобразени с характеристиките на градската зона. За да бъде безотказно при различни атмосферни условия.

  Може ли да се намали разхода на енергия за изкуствена светлина през нощта?

  Енергийната ефективност е също много важен фактор при избора на уличния осветител. LED източниците са едно от най-ефективните и икономични решения за градовете. То осигурява по-малки разходи за енергия, продължителен живот на лампата и по-рядко смяна на крушки и други компоненти.

  Правилно подбрано улична лампа не само подобрява комфорта и енергийната ефективност, но също така може да повиши безопасността в градските зони. Например, светлината може да помогне при бързи ремонти на пътищата и да осигури видимост в случаи на аварии и нещастни случаи.

  Бъдещето е на соларното улично осветление.

  Осветяването на улиците като се използва за източник слънчевата светлина е нов, модерен начин, който се налага в последно време за улици, площади и магистрали. Това осветление използва слънчева енергия, която е екологично чиста и безплатна. Соларните панели, монтирани на уличните лампи, събират енергия от слънцето по време на деня и я съхраняват във вградените батерии. Така осветлението може да функционира дори през нощта, когато няма слънчева светлина.

  Енергийната ефективност на соларното улично осветление е ненадмината. Те не използват електричество от мрежата и няма нужда от електропроводи, което значително намалява разходите за електроенергия и инсталация. В допълнение, те използват светодиодни лампи, които са изключително енергоефективни и имат дълъг живот.

  Препоръчано от нас.
  Насочваме Вашето внимание към продуктите от серия Stellar. Икономични, предлагат се във варианти със светодиоди и авариен блок.
  Лампите захранвани със слънчева светлина са подходящо решение за независимост и бюджетно изпълнение.
  Моделите от сериите Optonica, Berlin, Prague и Madrid са едни от най-продаваните.

  Тези осветители са много удобни за обществени места, като паркинги, улици, булеварди и площади.

  В магазините ще намерите богато разнообразие от модели на улично осветлие, с различна мощност, цветна температура, размери, монтажни елементи и авариен блок. Изборът зависи от нуждите на клиента и от конкретното приложение.

  Регистрирайте се.
  За да получавате изгодни отстъпки и за сте информирани за всички промоции в онлайн магазин AGstore, направете регистрация от ТУК или влезте в профила си. Ние предлагаме голямо разнообразие от осветителни тела и аксесоари за индустрията и дома за да е светло и приятно във всяко пространство и приложение. Необходимо е само да разгледате нашия каталог и да изберете. Ако не го откриете, пишете ни или се обадете.

  Свържете се с нас.
  Ако имате нужда от допълнителна информация за избора на осветително тяло или имате нужда от съвет, свържете се с нас. Екипът ни ще отговори на всяко ваше запитване.