ЖЕЛЕЗАРИЯ

ЖЕЛЕЗАРИЯ

Разгледайте продуктовия каталог на AGstore в секция ЖЕЛЕЗАРИЯ и изберете железарски инструменти на отлични цени и високо качество.

Разделили сме предлаганите  инструменти на няколко основни категории за различните нужди:

– Анкери – крепежени елементи, които служат за закрепване на две машинни части или два строителни елемента. Разгледайте предложенията ни за: анкери сегментни, анкери за набиване, анкери втултови с болт и още много видове.

– Болтове и гайки –  болтове, гайки, шайби – крепежни елементи с най-масово приложение. Изберете продукт от предложенията ни: болтове със шестстепенна глава, шайби с широко приложение, гайки шестстепенни и други.

– Винтове – вид крепежни елементи с различни размери и приложение. В тази подкатегория ще откриете винтове за дърво, метал, бетон и ПДЧ.

– Дюбели – Разгледайте нашите предложения в категорията – универсални дюбели , метални дюбели, анкерни дюбели, пластмасови дюбели, химически дюбели, дюбели за изолация , дюбел-пирони, дюбели за бетон, дюбели за газобетон, , дюбели за тухла и др.

– Режещи дискове – режещите дискове се използват за прецизно рязане на стомана, цветни метали, дърво и пластмаса. В тази категория можете да разгледате нашите предложения за: дискове за метал, дискове за неметал,  дискове за шлайфане и др.

– Свредла – инструменти за пробиване и рязане на дърво, камък, бетон, метал и други твърди повърхности. Открийте продукти от гамата свредла на марката ELMARK – качество на отлична цена.

– Четки и боркорони – Боркороната представлява кръгъл трион и се използва за точно и предцизно рязане – за направа на отвори с голям диаметър. Приложими са за бетон, стомана, гипсокартон и пластмаса. В тази категория ще откриете четки за бормашина и ъглошлайф, комплект боркорони, боркорони за бетон и др.

Ние от AGstore се стараем да осигурим всичко необходимо, от което има нужда професионалния или домашен майстор.

Ако имате нужда от помощ за избора си, можете да се доверите на дългогодишния опит на нашите специалисти и да се свържете с нас!